Maak gebruik van je talenten!
Maak gebruik van je talenten!
Maak gebruik van je talenten!
Maak gebruik van je talenten!

Innovo

Onze school valt onder de juridische verantwoordelijkheid van de Stichting INNOVO, een stichting voor katholiek onderwijs.
 

SCHOLEN GEVEN KLEUR AAN ONDERWIJS
INNOVO is de koepelorganisatie van ruim 45 scholen voor primair onderwijs in Zuid- en Midden-Limburg. Bijna 10.000 leerlingen bezoeken onze scholen. Wij hebben 700 leerkrachten in dienst en ruim 200 medewerkers met ondersteunende taken. INNOVO bouwt voort op een onderwijstraditie van 100 jaar goed basisonderwijs in Heerlen en wijde omgeving.

Gestart als Parochiële Schoolvereniging Heerlen en nadien als KSV Heerlen en KSV Limburg zijn wij na de fusie met Ambiorix in 2005 onder de naam INNOVO aan de slag als een van de grotere schoolbesturen in Nederland met een breed palet aan onderwijssoorten en onderwijsaanbod.
 
INNOVO is van oorsprong een stichting voor katholiek onderwijs, maar staat ook open voor andere richtingen. Scholen geven kleur aan het onderwijs en dat betekent dat iedere school inhoud geeft aan een eigen onderwijskundige identiteit en schoolprofilering. In het aanbod kiezen wij voor maatwerk en daarmee voor ieder kind passend onderwijs. Verbinden en delen is de keuze in onze aanpak en daarmee komt INNOVO als netwerkorganisatie tot zijn recht.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met het servicebureau.
Ga naar www.innovo.nl en klik op 'scholen' of 'kind en ouder' in de menubalk.

Adresgegevens
Ruys de Beerenbroucklaan 29A, 6417 CC Heerlen, Postbus 2602, 6401 DC Heerlen, Tel: 045 - 5447144.